Groepswijzer.nl heeft haar succesvolle citygame het Stadsganzenbord nu ook uitgebracht in Utrecht. In de afgelopen jaren is dit populaire groepsuitje in historische steden in Nederland uitgebracht. In Leiden, Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Gouda, Delft, Nijmegen en Dordrecht speelden reeds honderden groepen het spel.

Het Stadsganzenbord is een citygame, waarbij teams de stad intrekken met een historische plattegrond uit 1649. Wil je de weg kunnen vinden, dan moet je steeds vergelijkingen maken tussen hoe het was en hoe het is. Bovendien moeten onderweg vragen en opdrachten uitgevoerd worden en zo maakt men spelenderwijs kennis met de stad en haar geschiedenis. Het Stadsganzenbord is de leukste manier om een stad te leren kennen. Niet alleen komt de historie tot leven, maar er is ook een competitie tussen de teams binnen de groep. Wie heeft de meeste juiste antwoorden en wie weet alle locaties te vinden?

Utrecht is bij uitstek geschikt voor het Stadsganzenbord. De verhalen van de stad worden verteld op prominente plekken als de Dom en de Oude Gracht, maar ook de verborgen pareltjes van de stad worden ontdekt.

Het Stadsganzenbord Utrecht kan geboekt worden op www.stadsganzenbord.nl

Home
Steden
Winkelwagen
Contact