Stadsganzenbord puzzeltocht citygame Gouda

Per groep 42.50

Avontuurlijke puzzeltocht Gouda. De Goudse variant van het Stadsganzenbord voert de bezoeker natuurlijk langs het stadhuis, de Veerstal, het Hofje van Cincq, de Gouwe en al die andere prachtige plekken die Gouda rijk is. Bestel voor het totaal aantal personen van uw groep. Startpunt:

Beschrijving

Dwaal door het oude Gouda met deze Stadsganzenbord speurtocht puzzeltocht Gouda. Een citygame, waarbij teams de stad intrekken met een historische plattegrond uit 1649. Wil je de weg kunnen vinden, dan moet je steeds vergelijkingen maken tussen hoe het was en hoe het is. Bovendien moeten onderweg vragen en opdrachten uitgevoerd worden en zo maakt men spelenderwijs kennis met de stad en haar geschiedenis. Het Stadsganzenbord is de leukste manier om een stad te leren kennen. Niet alleen komt de historie tot leven, maar er is ook een competitie tussen de teams binnen de groep. Wie heeft de meeste juiste antwoorden en wie weet alle locaties te vinden? De Goudse variant voert de bezoeker natuurlijk langs het stadhuis, de Veerstal, het Hofje van Cincq, de Gouwe en al die andere prachtige plekken die Gouda rijk is. Startpunt: Markt

Extra informatie

Aantal spelers

1-5 personen (basisset), 6-10 personen (basisset + 1 extra set), 11-15 personen (basisset + 2 extra sets), 16-20 personen (1 basisset + 3 extra sets), 21-25 personen (1 basisset + 4 extra sets), 26-30 personen (1 basisset + 5 extra sets), 31-35 personen (1 basisset + 6 extra sets), 36-40 personen (1 basisset + 7 extra sets), 41-45 personen (1 basisset + 8 extra sets), 46-50 personen (1 basisset + 9 extra sets)

Meer over Gouda

Het Stadsganzenbord in Gouda is een fantastische activiteit omdat het een leuke combinatie biedt van spel, ontdekking en cultuur in de prachtige setting van deze historische Nederlandse stad. Hier zijn een paar redenen waarom het zo leuk is:

1. **Historische verkenning**: Het Stadsganzenbord leidt je door de kronkelende straten van Gouda, die doordrenkt zijn van geschiedenis. Je kunt genieten van de prachtige architectuur en de rijke erfgoed van de stad terwijl je speelt.

2. **Interactief plezier**: Het spel is interactief en betrekt spelers van alle leeftijden. Of je nu met vrienden, familie of collega’s speelt, het brengt mensen samen en zorgt voor veel plezier en lachen onderweg.

3. **Culturele hoogtepunten**: Tijdens het spelen van het Stadsganzenbord kom je langs en leer je over enkele van de meest iconische locaties van Gouda. Enkele specifieke Goudse locaties die je kunt tegenkomen zijn:

– **De Grote Markt**: Het bruisende hart van Gouda, waar het prachtige stadhuis en de indrukwekkende Sint-Janskerk te vinden zijn.

– **Kaaswaag**: Gouda staat bekend om zijn kaas, en de Kaaswaag is een symbool van deze traditie. Je kunt meer te weten komen over de kaasmarkt en de geschiedenis ervan terwijl je langs deze plek komt.

– **Het Stadhuis**: Een architectonisch meesterwerk uit de 15e eeuw, met prachtige gotische details en een rijke geschiedenis. Het is een must-see locatie in Gouda.

– **De Waag**: Een ander historisch gebouw dat je tegenkomt tijdens het spel, met een rijke geschiedenis en vaak gebruikt als locatie voor evenementen en markten.

4. **Teamwork en uitdaging**: Het Stadsganzenbord kan een uitdaging zijn, vooral als je de raadsels en opdrachten samen met anderen probeert op te lossen. Het vereist teamwork, communicatie en een beetje strategie om de uitdagingen te overwinnen en als eerste bij de finish te komen.

Al met al biedt het Stadsganzenbord in Gouda een unieke en leuke manier om deze prachtige stad te ervaren, terwijl je geniet van de cultuur, geschiedenis en gezelligheid die het te bieden heeft.

Home
Steden
Winkelwagen
Contact