Stadsganzenbord puzzeltocht Utrecht

Per groep 42.50

Gewapend met een 17e-eeuwse plattegrond zoekt u uw weg door het prachtige Utrecht. Onderweg voert u opdrachten uit die u uiteindelijk bij het einddoel brengen. De avontuurlijkste puzzeltocht Utrecht. Bestel voor het totaal aantal personen van uw groep. Per team van vijf personen ontvangt u een speelset.

Beschrijving

Tijdens deze puzzeltocht Utrecht maakt u kennis met het Utrecht van de 17e eeuw.  U zult alle bekende plekken van de Domstad zien én nog veel meer. U splitst uw groep in kleinere teams die. Deze groepjes gaan gewapend met een originele 17e-eeuwse stadsplattegrond op pad. Op de kaart staan locaties aangegeven waar u een opdracht uit moet voeren. Maar hoe u daar komt, dat dient u te bepalen aan de hand van de kaart. En natuurlijk gaat het er om wie het beste kijkt. Wie ziet de belangrijke details over het hoofd?. En wie niet verdwaalt!

Startpunt: de Domtoren

Extra informatie

Aantal spelers

1-5 personen (basisset), 6-10 personen (basisset + 1 extra set), 11-15 personen (basisset + 2 extra sets), 16-20 personen (1 basisset + 3 extra sets), 21-25 personen (1 basisset + 4 extra sets), 26-30 personen (1 basisset + 5 extra sets), 31-35 personen (1 basisset + 6 extra sets), 36-40 personen (1 basisset + 7 extra sets), 41-45 personen (1 basisset + 8 extra sets), 46-50 personen (1 basisset + 9 extra sets)

Meer over Utrecht

Het Stadsganzenbord in Utrecht is een opwindend en vermakelijk spel dat mensen in staat stelt om de prachtige stad Utrecht op een unieke en interactieve manier te verkennen. Hier zijn een aantal redenen waarom het zo leuk is:

1. **Verkenning van Utrechtse bezienswaardigheden**: Het Stadsganzenbord neemt deelnemers mee op een ontdekkingsreis door de straten van Utrecht, waarbij ze iconische bezienswaardigheden en verborgen juweeltjes van de stad kunnen verkennen.

2. **Interactief karakter**: Dit spel is interactief en boeiend, waarbij deelnemers niet alleen de bezienswaardigheden bekijken, maar ook actief betrokken worden bij verschillende uitdagingen en opdrachten.

3. **Teambuilding**: Het Stadsganzenbord kan gespeeld worden in teams, waardoor het een uitstekende gelegenheid is voor vrienden, familie of collega’s om samen te werken, strategieën te bedenken en plezier te hebben.

4. **Historische en culturele waarde**: Utrecht heeft een rijke geschiedenis en cultuur, en tijdens het spelen van het Stadsganzenbord komen deelnemers in contact met verschillende aspecten hiervan. Ze leren over de historische achtergrond van de stad en maken kennis met de lokale cultuur.

5. **Spanning en uitdaging**: Het spel biedt een element van spanning en uitdaging, waarbij deelnemers worden uitgedaagd om puzzels op te lossen, vragen te beantwoorden en opdrachten uit te voeren om verder te komen in het spel.

Enkele specifieke Utrechtse locaties die kunnen worden bezocht tijdens het Stadsganzenbord zijn onder andere:

– De Domtoren: Het iconische symbool van Utrecht en een must-visit locatie voor toeristen.
– De Oudegracht: Een sfeervolle gracht die het hart van de stad doorkruist, omzoomd door prachtige historische gebouwen en levendige winkels en restaurants.
– Het Spoorwegmuseum: Een fascinerend museum dat de geschiedenis van de spoorwegen in Nederland laat zien, gevestigd in een voormalig treinstation.
– Het Centraal Museum: Een toonaangevend museum in Utrecht met een diverse collectie kunst en geschiedenis, waaronder werken van lokale kunstenaars en tentoonstellingen over de stad.

Het Stadsganzenbord in Utrecht biedt dus niet alleen amusement, maar ook een educatieve en verrijkende ervaring voor de deelnemers.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stadsganzenbord puzzeltocht Utrecht” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Home
Steden
Winkelwagen
Contact