Het Stadsganzenbord Leiden is ook te koop in de VVV Winkel te Leiden.

Uitbreiden?

Wilt u het Stadsganzenbord uitbreiden met koffie met gebak, lunch, borrel, diner of een vaartocht? Doe dan een aanvraag bij Groepswijzer.nl.

Stadsganzenbord puzzeltocht Leiden

Basisset: € 37,50 (1-5 personen); € 24,50 voor elke extra set.

Tijdens de puzzeltocht speurtocht Stadsganzenbord Leiden zoekt u gewapend met een 17e-eeuwse plattegrond uw weg door het prachtige Leiden. Onderweg voert u opdrachten uit die u uiteindelijk bij het einddoel brengen. Voor groepen van 2 tot 100 personen. Bestel voor het totaal aantal personen van uw groep. Per team van vijf personen ontvangt u een speelset. Een ideale citygame Leiden.

Tijdens de puzzeltocht speurtocht Stadsganzenbord Leiden zoekt u gewapend met een 17e-eeuwse plattegrond uw weg door het prachtige Leiden. Onderweg voert u opdrachten uit die u uiteindelijk bij het einddoel brengen. Voor groepen van 2 tot 100 personen.

Kunt u uw weg vinden in het Leiden van Rembrandt? Of anders gezegd, zou Rembrandt de weg kunnen vinden in het Leiden van nu? Aan de hand van een originele plattegrond uit de 17e eeuw zult u zien dat het stratenplan van Leiden nauwelijks veranderd is. Het moet mogelijk zijn om uw weg te vinden aan de hand van vele oriëntatiepunten uit het verleden. Maar onderweg zult u talloze details op de kaart tegenkomen die u zullen verbazen. Over zaken die er niet meer zijn. Of juist nog wel. En u zult een hoop te weten komen over de Gouden Eeuw van Leiden. En u zult hopelijk niet verdwalen. U splitst uw groep in kleinere groepjes die, gewapend met een originele 17e-eeuwse stadsplattegrond op pad gaan. Op iedere locatie moet een vraag beantwoord of een opdracht uitgevoerd worden. En natuurlijk gaat het er om wie het beste kijkt en wie de belangrijke details niet over het hoofd ziet.

Startpunt: de Beestenmarkt leiden

Extra informatie

Taal

Engels, Nederlands

Aantal spelers

1-5 personen (basisset), 6-10 personen (basisset + 1 extra set), 11-15 personen (basisset + 2 extra sets), 16-20 personen (1 basisset + 3 extra sets), 21-25 personen (1 basisset + 4 extra sets), 26-30 personen (1 basisset + 5 extra sets), 31-35 personen (1 basisset + 6 extra sets), 36-40 personen (1 basisset + 7 extra sets), 41-45 personen (1 basisset + 8 extra sets), 46-50 personen (1 basisset + 9 extra sets)

Leiden, ideaal decor voor puzzeltocht

Leiden… stad van Rembrandt, stad van studenten, van leuke winkeltjes en gezellige restaurants. Leiden leent zich uitstekend voor uw groepsuitje. Het is een stad met een rijke geschiedenis en prachtige steegjes en grachten. Wist u dat Leiden na Amsterdam de grootste lengte aan grachten en singels heeft? Het centrum is overzichtelijk en prachtig gerestaureerd en gerenoveerd. Loop eens rondom de Hooglandse Kerk, of breng een bezoek aan de Pieterskerk, de Burcht of de Hortus. De stad leent zich dan ook prima voor een begeleide stadswandeling of een rondvaart. Ook zijn de 13 Leidse Musea een bezoek waard. Met het Stadsganzenbord bezoekt u alle highlights van de stad Leiden.

Het Stadsganzenbord is een initiatief van Groepswijzer.nl
Groepswijzer.nl heeft een keur aan groepsuitjes en bouwstenen voor ontwikkeld. Met meer dan 15 jaar ervaring mag Groepswijzer.nl zich dé specialist noemen voor een geslaagd groepsuitje Leiden. Wij kunnen u rondom het Stadsganzenbord een leuk programma samenstellen.