Een van de eerste producten die ProKwadraat ontwikkelde was in 2007 het Stadsganzenbord. Een puzzeltocht, nu al in meer dan 11 steden te spelen en vanaf de eerste editie een regelrechte hit!

Het eerste Stadsganzenbord werd gerealiseerd in Leiden. Niet gek want ProKwadraatGroepswijzer.nl is van oorsprong een Leids bedrijf. Daarna werden in de afgelopen 15 jaar  Den Haag , Haarlem, Delft, Gouda, Amsterdam en later Nijmegen, Dordrecht, Utrecht, Amersfoort en Alkmaar aan het assortiment toegevoegd. Rotterdam, Breda, Groningen, Zwolle, Den Bosch en Maastricht staan op de nominatie voor een eigen Stadsganzenbord. In Leiden werd zelfs een muzikale variant uitgebracht.

Het Stadsganzenbord is een avontuurlijke puzzeltocht die zich afspeelt in het centrum van een historische stad. Met een 17e eeuwse plattegrond zoek je je weg door de binnenstad. Op de belangrijkste hotspots beantwoord je vragen en ga je aan de slag met opdrachten. Aan het einde kijk je de vragen na met de antwoorden in de envelop. Het spel duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en is een ideale bouwsteen voor een geslaagd familie-, gezins-, vrienden- of bedrijfsuitje.

Meer informatie over het Stadsganzenbord is te vinden op www.stadsganzenbord.nl.  Iedereen die het spel nog in 2022 boekt en de code ’15jaarSG’ gebruikt, krijgt 15% jubileumkorting.

Home
Steden
Winkelwagen
Contact