Ervaringen en recensies Stadsganzenbord

Meer dan 15.000 mensen hebben in 10 jaar tijd het Stadsganzenbord in diverse steden gelopen. De reacties zijn onverdeeld positief. Hieronder verzamelden wij er een aantal. Boek het Stadsganzenbord en misschien staat uw reactie er dan ook bij.
We hebben een hele leuke middag gehad. De verzorging van de koffie met gebak was uitstekend. Het gebak was heerlijk en het personeel vriendelijk en behulpzaam. Het stadsganzenbord was erg leuk om te doen. De route ging door een stuk van de binnenstad waar je gewoonlijk zelf niet zo snel zou komen. We hebben erg mooie stukjes van Leiden gezien. Ook vonden we het leuk dat de groepjes elkaar wel steeds tegenkwamen maar ieder een eigen route liepen waardoor je niet achterelkaar aanloopt. 
mw. van Tiel

Bestuurssecretariaat, Taborcollege

Stadsganzenbord was echt een succes, voor zowel collega’s die in Dordrecht wonen, als daarbuiten. Iedereen is erg enthousiast. Na het weekend ging het er nog over!

De prijs-kwaliteit van het Stadsganzenbord Amsterdam is dik in orde. Ik zou het zeker aanbevelen. We hebben met onze groep een heel gezellige dag gehad.
Peter Theuws

Na een prettige duidelijke snelle uitleg gingen we op pad. De prijs-kwaliteit is goed. Het leek in eerste instantie een beetje duur, maar gezien het plezier wat wij hebben gehad, de kennis die we hebben opgedaan en de tijd die we er aan hebben besteed, was het zeer de moeite waard. We zullen ons ganzenbord Leiden zeker aanbevelen.
Jan Edens

Het ganzebordspel door Dordrecht is erg leuk; het hele gezelschap (leeftijd vanaf 13 t/m 81) heeft het naar zn zin gehad.
Astrid Kooij

Google Beoordelingen
4.3
Gebaseerd op 8 beoordelingen