Stadsganzenbord puzzeltocht Nijmegen

Basisset: € 37,50 (1-5 personen); € 24,50 voor elke extra set.

Doe het Stadsganzenbord in Nijmegen. Beleef met deze puzzeltocht Nijmegen de verhalen van de stad die worden verteld op prominente plekken als de Stevenskerk en het Valkhof. Ontdek ook de verborgen pareltjes van de stad. De Romeinen, Karel de Grote en Mariken, de besiender, bier en de Bastei, ze komen allemaal aan bod.

Zoek je weg door het Nijmegen van de 17e eeuw met deze puzzeltocht Nijmegen. Een citygame, waarbij teams de stad intrekken met een historische plattegrond uit 1649. Wil je de weg kunnen vinden, dan moet je steeds vergelijkingen maken tussen hoe het was en hoe het is. Onderweg beantwoordt je vragen en voer je opdrachten uit. Maak zo spelenderwijs kennis met de stad Nijmegen en haar geschiedenis. Het Stadsganzenbord is een hele leuke manier om een stad te leren kennen. Niet alleen komt de historie tot leven, maar er is ook een competitie tussen de teams binnen de groep. Wie heeft de meeste juiste antwoorden en wie weet alle locaties te vinden? De verhalen van de stad worden verteld op prominente plekken als de Stevenskerk en het Valkhof, maar ook de verborgen pareltjes van de stad worden ontdekt. De Romeinen, Karel de Grote en Mariken, besiender, bier en de Bastei, ze komen allemaal aan bod.

Startpunt: Grote Markt, Nijmegen

Extra informatie

Aantal spelers

1-5 personen (basisset), 6-10 personen (basisset + 1 extra set), 11-15 personen (basisset + 2 extra sets), 16-20 personen (1 basisset + 3 extra sets), 21-25 personen (1 basisset + 4 extra sets), 26-30 personen (1 basisset + 5 extra sets), 31-35 personen (1 basisset + 6 extra sets), 36-40 personen (1 basisset + 7 extra sets), 41-45 personen (1 basisset + 8 extra sets), 46-50 personen (1 basisset + 9 extra sets)

Taal

Engels, Nederlands

Home
Steden
Winkelwagen
Contact