Stadsganzenbord: coronaproof uitje

Wat te doen tijdens Corona? Je hebt zin om iets leuks te gaan doen, maar helaas gaat dat moeilijk in een tijd van lockdown of beperkende maatregelen. Gelukkig is er het Stadsganzenbord. Een coronaproof uitje waarbij je in de anderhalvemetersamenleving een historisch stadscentrum kunt ontdekken.

Coronaproof uitje in de buitenlucht

Met een 17e eeuwse kaart, een dobbelstenen en een pakket met vragen en opdrachten ga je de stad in. Lekker in de buitenlucht zoek je je weg door het hedendaagse centrum en ontdekt de mooiste plekjes van de betreffende binnenstad. Bijkomend voordeel is dat in de buitenlucht is geen qr-code nodig. Niet gevaccineerden kunnen dus ook gewoon meedoen.

In 11 steden beschikbaar

Het Stadsganzenbord is in 11 steden beschikbaar: Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Delft, Den Haag,  Dordrecht, Leiden, Haarlem, Gouda, Nijmegen en Utrecht.

Betaalbaar, vanaf € 6 per persoon

Het Stadsganzenbord is te boeken voor 2 tot 100 personen. Speel je met meer dan 5 dan maak je per vijf personen een team. De een de plattegrond, de ander de dobbelsteen, weer een ander opdrachten, iemand die de antwoorden invult en iemand die de leiding neemt. 1,5 meter houden is dan geen probleem meer. Corona-proof tot de max. 

Originele corona-proof groepsuitjes bij Groepswijzer.nl 

Op zoek naar een ander veilig groepsuitje? Van pakketten voor thuis tot speciaal voor jou ontwikkelde arrangementen. Groepswijzer.nl heeft een hele reeks aan originele corona-proof groepsuitjes ontwikkeld waarbij je de altijd de veilige 1,5 meter kunt hanteren. Klik hier om ze te belijken en blijf gezond!

stadsganzenbord-herfst
corona-proof uitje
Home
Steden
Winkelwagen
Contact