Het Stadsganzenbord Puzzeltocht Leiden is ook te koop in de VVV Winkel te Leiden.

Uitbreiden?

Wilt u het Stadsganzenbord Puzzeltocht Leiden uitbreiden met koffie met gebak, lunch, borrel, diner of een vaartocht? Doe dan een aanvraag bij Groepswijzer.nl.

Stadsganzenbord puzzeltocht Leiden

Tijdens deze puzzeltocht Leiden zoekt u gewapend met een 17e-eeuwse plattegrond uw weg door het prachtige Leiden. Onderweg voert u opdrachten uit die u uiteindelijk bij het einddoel brengen. Voor groepen van 2 tot 100 personen.

Basisset: € 37,50 (1-5 personen); € 24,50 voor elke extra set.

Tijdens deze puzzeltocht Leiden zoekt u gewapend met een 17e-eeuwse plattegrond uw weg door het prachtige Leiden. Onderweg voert u opdrachten uit die u uiteindelijk bij het einddoel brengen. Voor groepen van 2 tot 100 personen.

Kunt u uw weg vinden in het Leiden van Rembrandt?

Of anders gezegd, zou Rembrandt de weg kunnen vinden in het Leiden van nu? Aan de hand van een originele plattegrond uit de 17e eeuw zult u zien dat het stratenplan van Leiden nauwelijks veranderd is. Het moet mogelijk zijn om uw weg te vinden aan de hand van vele oriëntatiepunten uit het verleden. Maar onderweg zult u talloze details op de kaart tegenkomen die u zullen verbazen. Over zaken die er niet meer zijn. Of juist nog wel. En u zult een hoop te weten komen over de Gouden Eeuw van Leiden. En u zult hopelijk niet verdwalen. U splitst uw groep in kleinere groepjes die, gewapend met een originele 17e-eeuwse stadsplattegrond op pad gaan. Op iedere locatie moet een vraag beantwoord of een opdracht uitgevoerd worden. En natuurlijk gaat het er om wie het beste kijkt en wie de belangrijke details niet over het hoofd ziet.

Startpunt: de Beestenmarkt leiden

Extra informatie

Taal

Engels, Nederlands

Aantal spelers

1-5 personen (basisset), 6-10 personen (basisset + 1 extra set), 11-15 personen (basisset + 2 extra sets), 16-20 personen (1 basisset + 3 extra sets), 21-25 personen (1 basisset + 4 extra sets), 26-30 personen (1 basisset + 5 extra sets), 31-35 personen (1 basisset + 6 extra sets), 36-40 personen (1 basisset + 7 extra sets), 41-45 personen (1 basisset + 8 extra sets), 46-50 personen (1 basisset + 9 extra sets)

Veel gestelde vragen

Met hoeveel mensen kan ik puzzeltocht het Stadsganzenbord spelen?

 • Van 2 tot 200 personen

Wordt het Stadsganzenbord begeleidt?

 • Nee, het is een ‘doe-het-zelf-pakket’. In het pakket zitten instructies. Het wijst zich vanzelf. Nakijken doet u aan de hand van de antwoorden in de antwoord-envelop.

Voor welke leeftijd is het puzzeltocht Stadsganzenbord geschikt?

 • Geschikt van 11 tot 88 jaar (jongere kinderen onder begeleiding)

Is er een competitie element in het spel?

 • U speelt het spel met een team van 5 personen (50 deelnemers=10 teams). U kijkt het  spel aan het eind na en het team met de meeste goede antwoorden wint.

Wat kost puzzeltocht Stadsganzenbord?

 • De basis-set voor 1 tot 5 personen kost € 37,50. De extra sets kosten € 24,50 per stuk. (Dat is minder dan € 7,50 per persoon!)

Hoe lang duurt het Stadsganzenbord?

 • Het spel duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Afhankelijk of u al bekend bent met de stad en de leeftijd van de deelnemers van de groep.

Wanneer is mogelijk het Stadsganzenbord te spelen?

 • Elke datum mogelijk

Hoe laat kan ik het Stadsganzenbord spelen?

 • Elke tijd mogelijk

Wat krijg ik als ik het Stadsganzenbord bestel?

 • Het Stadsganzenbord is verpakt in een fraaie doos. DezedDoos bevat per team: A3 fullcolour plattegrond, vragen, opdrachten, antwoorden, pen en dobbelsteen

Is het Stadsganzenbord coronaproof?

 • Het Stadsganzenbord speelt zich vrijwel geheel in de buitenlucht af. Zolang de deelnemers zich houden aan de voorschriften is het een veilig spel.

Moet ik het spel reserveren?

 • Reserveren niet nodig. U kunt het spel bestellen via de website www.stadsganzenbord.nl. Het wordt dan zo snel mogelijk per post opgestuurd.

Hoe is het Stadsganzenbord verpakt?

 • Het Stadsganzenbord zit in een mooie doos! Eén doos per bestelling

Hoe komt het Stadsganzenbord bij mij terecht?

 • Opsturen: Boekings- en verzendkosten: € 8,10 (incl. btw). Levertijd: Max. drie werkdagen.
 • Ophalen in Leiden: Boekingskosten: € 4,00 (incl. btw). Ophalen: twee werkdagen, tijd in overleg.

Kan ik het Stadsganzenbord uitbreiden met koffie met gebak, lunch etc.?

Leiden, ideaal decor voor puzzeltocht

Leiden… stad van Rembrandt, stad van studenten, van leuke winkeltjes en gezellige restaurants. Leiden leent zich uitstekend voor uw groepsuitje. Het is een stad met een rijke geschiedenis en prachtige steegjes en grachten. Wist u dat Leiden na Amsterdam de grootste lengte aan grachten en singels heeft? Het centrum is overzichtelijk en prachtig gerestaureerd en gerenoveerd. Loop eens rondom de Hooglandse Kerk, of breng een bezoek aan de Pieterskerk, de Burcht of de Hortus. De stad leent zich dan ook prima voor een begeleide stadswandeling of een rondvaart. Ook zijn de 13 Leidse Musea een bezoek waard. Met het Stadsganzenbord bezoekt u alle highlights van de stad Leiden.

Het Stadsganzenbord is een initiatief van Groepswijzer.nl
Groepswijzer.nl heeft een keur aan groepsuitjes en bouwstenen voor ontwikkeld. Met meer dan 15 jaar ervaring mag Groepswijzer.nl zich dé specialist noemen voor een geslaagd groepsuitje Leiden. Wij kunnen u rondom het Stadsganzenbord een leuk programma samenstellen.

Home
Steden
Winkelwagen
Contact